Skip to main content

Praktisch spiritueel

Geboren in een gezin met een praktische moeder en een vader met grote interesse in astrologie en theosofie, waren reïncarnatie en de grotere samenhang van vorige levens gespreksonderwerpen die al vanaf jongs af aan met de paplepel zijn ingegoten. Bij mij komt het praktische en nuchtere van mijn moeder samen met de ruime en begrijpende blik van mijn vader. 

Rond mijn 22e ben ik in een burn out terecht gekomen, op mijn tandvlees heb ik mijn opleiding tot Oefentherapeut Mensendieck afgemaakt en daarna ging mijn zoektocht naar het herwinnen van mijn vitaliteit en energie verder van start. 

Mix van Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading en Lichtwerk

De belangrijkste stapstenen die me gevormd hebben zijn de Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading en Lichtwerkopleiding en de 14 jaar daarna dat ik daar als docent en trainer heb gewerkt. Het contact met cursisten, de vragen die ze stelden, de problemen waar ze mee worstelden en de potentie die ik in ieder van hen heb mogen zien waren zeer inspirerend.

Naast de spirituele ontwikkeling heb ik nog vele andere opleidingen en trainingen gedaan, ook op het raakvlak waar mijn paramedische achtergrond en spiritualiteit elkaar ontmoeten, het vrijmaken van het zelfgenezend vermogen wat in ieder mens besloten ligt. En ook op het gebied van coaching en training.

Er is daardoor een, naar mijn mening, prachtige mix ontstaan van degelijke onderbouwde therapieën en werkwijzen die samengebracht nog beter tot hun recht komen in de manier waarop ik te werk ga.

Energetisch transformatie therapeut

Sinds 1996 heb ik een eigen praktijk waarin ik werkzaam ben als energetisch transformatie therapeut. Mijn talent is om het onzichtbare naar boven te halen en zichtbaar te maken, zodat transformatie en heling kan plaatsvinden.

Ik werk graag ordelijk en grondig, ben pragmatisch ingesteld, ik heb oog voor detail en werk secuur. Ik verbind graag het spirituele met de praktische aardse zaken en stel me graag dienstbaar op aan het proces van mijn cliënten en cursisten.

Els Poeltuyn

Ik hou van diepgang, authenticiteit, echtheid en blijf me voortdurend ontwikkelen zowel persoonlijk als spiritueel.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou, jouw weg van transformatie en bewustwording te gaan, zodat jouw Essentie zichtbaarder wordt en jij de levensmissie die je Ziel graag voor je ziet, vorm kunt geven in je leven.

Harte-groet,
Els Poeltuyn