Skip to main content

Bedding

Bedding, een plek waar jij je veilig voelt. Een basis waarin jij helemaal jezelf kan zijn en je vrijuit kan uiten. Een plek waar je veilig bent en je gekoesterd voelt en de aandacht krijgt die nodig is.
Een plek waar jij je verhaal kwijt kunt. Wat jij wil vertellen en wat gehoord mag worden. Dit zijn vaak verhalen die je niet zomaar gewoon aan vrienden en familie vertelt. Soms zijn ze te zwaar, soms willen mensen de verhalen niet nogmaals horen. Daarom bied ik de mogelijkheid aan van een bedding sessie.
Je bent welkom met jouw verhaal.

Opties

1,5 uur

2 uur

3 uur

Review

Toen mijn verleden een steeds groter impact kreeg op mijn handelen in het heden begreep ik dat het tijd was om aan mijzelf te werken. Maar met een verhaal over incest, groepsverkrachtingen en pedofilie kun je niet bij iedereen terecht. Ik had iemand nodig die niet alleen kon luisteren, maar die helemaal bij mij en mijn vertellen kon blijven. Die mee kon voelen als de gevoelens mij teveel of overweldigend werden. Die mij mijn lijf liet voelen als ik daarvan weg ging en soms alleen in stilte liefde liet stromen. Els is iemand die na de sessies even incheckte om te kijken hoe het ging. Iemand die me hielp om helemaal in mijn lichaam te landen wat langzaam aan, stapje voor stapje weer van mij mocht worden en zijn. Soms 2 stappen vooruit en daarna weer 3 achteruit maar vol vertrouwen bleef zij staan. 
Sommige mensen in je leven zijn Life Changing, Els en haar sessies zijn dat voor mij. Met haar kon ik samen de stap maken van overleven naar Leven, bewust in mijn lijf, zonder overlevingsmechanismes, zonder dwang en steeds op mijn tempo. Na zoveel pijn en onmacht voelde ik mij eindelijk gehoord, gezien en gevoeld. Eerst door en met haar totdat ik het zelf ook kon. Ik ben haar en haar prachtige werk dankbaar en gun het velen dit proces met haar te doorlopen.
Déborah