Skip to main content

Werken met Els: Een op een

Graag help ik je om meer te leven vanuit je hart en je innerlijke wijsheid. Met mijn ruime ervaring op het gebied van energetisch werk en coaching.

Naast de spirituele ontwikkeling heb ik nog vele andere opleidingen en trainingen gedaan, ook op het raakvlak waar mijn paramedische achtergrond en spiritualiteit elkaar ontmoeten, het vrijmaken van het zelf genezend vermogen wat in ieder mens besloten ligt. Zo ook bij jou. 

Afspraak maken?

Om fijn samen te werken heb ik altijd de mogelijkheid voor een gratis kennismaking/intake via telefoon/skype/zoom om te voelen of de klik er is. Ik ben bereikbaar op 0641660688

Mijn ervaring is dat er vaak een paar sessies nodig zijn om meer effect te ervaren, maar ik bied ook de mogelijkheid voor 1 losse sessie.

Ik spreek je graag, liefs,
Els